Cherique Persenaire-Vorstermans

Creatief, ervaren & klantgericht

Voeg mij toe op LinkedIn
“Zoals de naam ‘Mon Cherique’ al doet vermoeden, werk ik met alle liefde aan jouw visuele identiteit”

Super leuk dat je bij Mon Cherique ontwerpbureau terecht bent gekomen. Wil je een logo, huisstijl, (nieuwe) website of een strak design voor een verslag? Of ben je gewoon op zoek naar een bedrijf wat voor jou allerlei (grafisch) werk uit handen kan nemen?

Neem contact op met Mon Cherique ontwerpbureau en laat je verrassen door de creativiteit. Benieuwd naar wat Mon Cherique ontwerpbureau voor haar klanten heeft betekend? Lees de lovende recensies en bekijk de voorbeeldige voorbeelden in het portfolio.

Ook voor drukwerk, (stock)foto’s, illustraties, infographics en beeldende vorming/kuntselworkshops ben je bij mij aan het juiste adres!

Grafische vormgeving

Webdesign & -bouw

Drukwerk

Fotografie, stockfoto’s & beeldbewerking

Beeldende vorming-/ knutselworkshops

Samenwerkingen met professionele partners

Persoonlijke touch

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat maakt jou als persoon uniek? Waarin onderscheid je jezelf ten opzichte van anderen? En hoe werkt dat voor jouw bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt? Bekijk jezelf eens in de spiegel.

Bij een visuele identiteit gaat het erom: Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor? Wat spreekt jou en jouw klanten aan?

Je hebt maar één kans op een eerste indruk. Grafische vormgeving kan voor jouw bedrijf bepalend zijn of iemand zaken met jou wilt doen. Een professionele uitstraling geeft een bepaalde sfeer. De sfeer die bij jouw bedrijf past en die jouw doelgroep aanspreekt.

Bij Mon Cherique ontwerpbureau kun je van A tot Z terecht voor diverse opdrachten. Van logo tot website en van drukwerk tot fotografie en creatieve workshops. Ik werk samen met diverse professionele partners om een totaalpakket aan te kunnen bieden.

“Een kijkje in mijn privé-leven.”
“Ik vind het leuk om op pad te gaan, te reizen of weekendjes weg te gaan, creatief bezig te zijn en betrokken te zijn bij de school van mijn dochters en het bedrijf (Sportivitijd) van mijn man Ismo. Met 2 ondernemers onder 1 dak is geen dag hetzelfde. Dat maakt ons erg flexibel.”
“Naast de werkzaamheden van Mon Cherique ontwerpbureau, ben ik écht een gezinsmens. Ik geniet dagelijks van mijn 2 prachtige dochters en man.”

Blije klanten aan het woord:

Mon Cherique helpt ons en onze klanten met het opmaken van de designs voor Packaging. Omdat Cherique makkelijk toegankelijk is en goed bereikbaar is de samenwerking erg fijn. Daarnaast heeft ze ook ervaring met het maken van verpakkingen wat ons altijd goed helpt.

Richard Wijmans, eigenaar Packaging.nl

Cherique heeft voor mij mijn logo, prijslijsten en visitekaartjes ontworpen. Super blij met hoe het resultaat is geworden. Strak, duidelijk, overzichtelijk en modern! Nooit is iets teveel gevraagd en wordt allemaal snel geregeld. Ik ben super tevreden over de stijl en het uiterlijk.

Tessa Wilhelmus, eigenaar Schoonheidssalon Straal!

Cherique is in staat om op basis van een goed intakegesprek en het stellen van de juiste vragen te komen tot een passende en verrassende opmaak voor de rapporten die ik maak.

Eralt Boers, eigenaar Looplijnen

14

Opgericht in

229

Klanten

14

Jaar werkervaring